Ha 40es karom van az már jó vsgy még nem?
Ez teljesen szubjektív. Egy versenyzőnek nevetséges, még legkisebb tini kategóriában is. Egy átlag ember izmosnak is látja.
Véleményem szerint egy hobbikondisnak egy 40-es kar 10-13% tzs-ral teljesen jó, vele arányos izomzattal egy esztétikus, sportos testalkata van, egészséges testsúllyal is magasságához viszonyítva.
Csak az a baj, hogy ez egy elég pontatlan módszer a testzsírszázalék számítására.
Nekem kb 10%al elrontotta ez a teszt. Direkt lemértem kíváncsiságból.
Szóval továbbra is azt gondolom, hogy "ötletem sincs". Nem nagy szám, de ha rajtad esztétikusan néz ki és a te magasságoddal és testzsírszázalékoddal jónak nézki akkor jó, de amúgy nem nagy.
7 Oké. Köszi a véleményt. Mivel mérted le?
Az amerikai haditengerészet kalkulátora magasságot, testsúlyt és nyak meg derékbőséget kért.
Ezek az adatok: 188cm, 90kg, 93cm és 40cm.
Annyit ír pedig. Nincs rajtam sok zsír, a hasamon van egy kicsi és annyi.
A 90 kiló talán soknak tűnik, de abból izom is van. Voltam 75 kiló is valamikor és akkor betegesen soványnak néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!