Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit jelent az hogy minőségi...

Mit jelent az hogy minőségi izom jön fel valakire?

Figyelt kérdés
Mondják hogy ha van egy étrended, azt tartsd be, különben nem minőségi izom fog feljönni. Ez mit jelent? Mondjuk megeszi valaki amik elő vannak írva, de eszik csokikat, fagyit, pizzát, meg ami kíván, persze mértékkel, de kb napi szinten, akkor csak zsírosabb lesz tőle nem? Az izmot ez hogy befolyásolja? Az izom az izom akárhogy nézzük nem? Csak akkor lesz felette zsír is ebben az esetben nem?

2020. aug. 7. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Minőségi kajával több izmot építesz mint péksütivel pl.Mondjuk fél év alatt 4kg izmot szedtél fel péksütis diétával, minőségi kajával lehet ennek a kétszerese is akár.Itt főképp a minőségi fehérjékre gondolok, húsok stb. Mivel ezzel "táplálkozik" az izom.De ha péksütis diétát csinálod miből szed energiát az izom? F-s kajából.. Kb ennyit érdemes erről tudni szerintem.
2020. aug. 7. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
írtam hogy az előírt étrendjét tartja, tehát a fehérje, ch és zsír stimmel, csak pluszban eszi hozzá amiket írtam.
2020. aug. 7. 23:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Vagyis eszik húsokat, zöldséget, tojást
2020. aug. 7. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha van előírt ch akkor kiesnek a csalókaják.Legalábbis nálam, felb.ssza a vércukrom és egész nap éhes vagyok.Ezért inkább van 1 csalónapom egy héten.Vagy még csinálhatod azt h elveszel az előírt ch-ból és hozzáadod a csalókajás makrókat.De ezt nem ajánlom mert mondjuk 300g rizstől sokkal energikusabb vagy mint 1 tábla csokitól.Ha meg nincs energiád nem bírod az intenzív edzést. :/
2020. aug. 7. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Ez olyan, mint a felfújt izom. Az izom az izom, ugyan az a szövet, ezt jól látod.

Ez kb olyan, mint amikor a 100 kilós 50% tzsvel kiszámolja mennyi kcal az alap kalóriaszükséglete, aztán csodálkozik, hogy nem fogy...

2020. aug. 8. 02:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Az izom, az izom. Nincs kevésbé minőségi, mert minőségi.
2020. aug. 8. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi különbség ,a szervezetedet nem érdekli hogy hívják a kaját amit eszel ha a makrók stimmelnek ugyanúgy nő az izom
2020. aug. 10. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!