Az hogy létezik a mai világban hogy sokaknak nincs idejük edzeni és nem tudnak lefogyni?
Nekem van egy ismerősöm, keményen el volt hízva. Elment segédmunkásnak építkezésre és fél év alatt a felére lefogyott, világostól sötétedésig melózott.
Akarat kérdése...Persze sokan elvannak a légkondis irodába az alibi papírmunkával aztán 30 évesen olyan fizikai állapotban vannak mint egy 70 éves.
"az anyagcserét vizsgálták"
Igen, én is úgy tudom, hogy a gének az anyagcserétől függnek. :D
"A webbeteges cikk sem állít olyat, amit te állítasz"
"Kimutatták, hogy ha egy héten keresztül valaki napi 4 órával alszik kevesebbet, mint az életkorából adódóan szükséges lenne, akkor már egy hét után a jóllakottságot jelző hormon"
És itt az állításom, amit alátámaszt: "Csak ha kevesebbet is eszik, akkor még az is lehet, hogy munkáhelyen sem fog tudni megfelelően dolgozni éhség miatt és kirúgják."
"A harmadik cikk az egyetlen, ami olyasmit állít, amiről vitatkozunk, az első pontban"
Meg a másik kettő, csak kellene szöveget értelmezni, de ahogy látom, az luxus.
Arra van időd, amire akarod!
Én mindig ezt mondom. Engem kiröhögnek, hogy sportolok. Azt mondják, ők nem csinálják, nincs rá idejük. Érdekes, mert nekem is van több műszakos munkahelyem, családom, háztartásom, életem, még kutyáim is..mégis van időm sportolni. Lustaság ez kérem, nem időhiány, csak, ha ezt mondod, besértődnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!