Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pontosan mi volt a baj a FA...

Pontosan mi volt a baj a FA Napalm pörgetővel?

Figyelt kérdés
Úgy tudom egy időre be volt tiltva itthon a forgalmazása, és az edzőpartnerem mondta hogy ,,jó cucc", jól megdob az edzésre, viszont érdekel hogy miért is vonták ki itthon. Ennyire káros lenne? Volt valamilyen konkrét eset?

2020. júl. 25. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi
2020. júl. 25. 18:37
 2/8 Pawel166 ***** válasza:

Miért vonták volna ki?

Beírtam, hogy FA Napalm és egy csomó magyar oldalt kidob ami árulja

2020. júl. 25. 22:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha tudsz olvasni barátom, láthatod hogy azt írtam ,,egy időre". Most már árulják megint, ezért hozta a partnerem is oda nekem, hogy próbáljam ki.
2020. júl. 26. 00:06
 4/8 clint ***** válasza:
Folyamat gyengítik. A betiltás utáni verzió is ütős volt még, ma már középkategória. A kis 60 milis shot verziója 2 adagnak számított es 60 miliben volt 5g beta alanin, ma ezt a shotot nagyobbították 120 milis, 4 adagnak számít es az egeszben van alig több mint 3g beta alanin, szóval a fele akkora másfélszer erősebb volt a shot verzióból is.
2020. júl. 26. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor a Napalmban soha nem volt az a dmaa nevű dolog?

Én 2015-ben vettem

Úgy tudom a dmaa miatt vontak ki pár edzéselőttit de olvasom most a Napalm összetételét és abban nincs ilyen

2020. júl. 28. 02:54
 6/8 anonim ***** válasza:

2012-ben volt egy ideig betiltva

Akkor a 2015-ösben már semennyi dmaa se volt?

2020. júl. 28. 02:55
 7/8 clint ***** válasza:
De azért. Több nagyobb nevű tápkieg ki lett vonva a forgalomból, főleg zsírégetők és pörgetők a Dmaa miatt, a Napalm is köztük volt. Az ok az volt, hogy partidrogok összetétele is volt, emiatt tiltólistára került. De az ujra piacra dobott Napalm is nagyon jó lett, de azóta gyengítették.
2020. júl. 29. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:

De ez ugye 2012-ben volt

Szóval a 2015-ben vásárolt Napalmban már nem volt dmaa?

2020. júl. 29. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!