Scitec,BioTech vagy Nutriversum?
A Scitec épp megszűnőben van, a BioTech USA felvásárolta
De régen a Scitec volt a legjobb minőség mondjuk meg is kérték érte az árát
Ha még van Scitec akkor azt
Bár nem a legolcsóbb de az egyik legjobb minőségű fehérje a piacon
Eletemben 5 fajta feherjet vettem, és ebbol 2 biotech.
Biotech volt a legszarabb.
Scitec wpp lett a kedvencem.
Scitec-ből próbáltam anno kb. 10-12 minitasakos verziót.
Megmondom őszintén, nem voltam hanyattesve tőlük, de volt pár verzió, aminek kellemes íze volt. Mogyorós-csoki az igen finom volt. De volt valami barackos, hát attól kész voltam... A vanília sem annyira ízlett.
Biotechet nem kóstoltam még, nem is fogom szerintem.
Nutriversumból rengeteget kóstoltam, de nem jön be az íze nekem... Túl van édesítve szerintem, nem kellemes a fogyasztása számomra. Hiába az új paletta, egyszerűen nem az én világom, ezért felhagytam vele, pedig rengeteget vásároltam tőlük...
Van egy kisebb magyar cég, akinek eddig a csokisát próbáltam. NA. Jött a meglepetés. Fillérekért adják a tejsavót, és a csokisnek az íze, mint a kakaó, eddig csak dícséretet olvastam az oldalukon.
Nagyon enyhe az íze, vagyis kicsit rádobhatsz az ízestésre, én hozzárakok némi holland kakaóport, zabliszt, és jóízűen megiszom :D
Simán tejjel szerintem olyan lenne mint a Nesquik kb. :D
A vaníliásat most rendeltem be, azt is dícsérték, már nagyon várom és remélem ilyen kellemes meglepetés lesz az is.
De nem írom le ide az oldal nevét, nehogy megrohamozzátok, és késsen a megrendelésem :DDD
biotech nagyon jo minoseg, finom feherjek, a gyumolcsos izek nem olyan jok.
Sciteccel nincs tapasztalatom
Nutriversum szornyu, rendeltem toluk 2db 1kg-s feherjet es kb 10 adag lekuzdese utan abbahagytam, szornyu ize van, ihatatlan pedig csokis, a másik fehércsokis, az is rettenetes, és még rendeltem 1adagosból barackosat meg áfonyásat, hát azok is ugyanolyan szarok, senkinek nem ajánlom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!