Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Kreatin, tesztoszteron...

A Kreatin, tesztoszteron készítmények fogyasztása segíthet a testsúlyom növelésében?

Figyelt kérdés

Vékony alkatú 22 éves srác vagyok, 174 cm/58kg vagyok. Több sportot végeztem az évek alatt, jelenleg is súlyzózok otthon, és a napi étkezéseimen habár lehetne kicsit javítani, de nem eszek kevesebbet és rosszabb minőségűt mint 70-80 kilós ismerőseim. Az erőnlétem nem rossz, koncentrált bicepsz gyakorlattal 4x10 12kg-al simán megy, boxoltam is. A gondom az, hogy nehezen szedek fel súlyt, Viszont könnyen fogyok, a vékony kinézetem miatt pedig gyakran lenéznek.

Mivel tudom kicsit a testsúlyom növelni?

2020. júl. 19. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10 nincs ez túldramatizálva csak a kokszos testépitők egy része az 50-et már nem éri meg

És érdekes módon mindegyiknek vagy rákos megbetegése van, vagy pedig a szteroid mellékhatásokkal összefüggésbe hozható halált okozó szervi problémája

2020. júl. 20. 09:57
 12/13 clint ***** válasza:

Sztem dekaszuszinak igaza van, ha testsúlynövelés a cél akkor zabálni kell többet, hülyeség, hogy zsirosodni fog, mível nehezen hízó, nyilván ha mégis előfordul, akkor változtatni kell a kaján ennyi.

Vegyél egy erős multivitamint aminek magas a b vitamin tartalma, vagy magas dózisu b-vitamint az segíthet az étvágyban. A tesztófokozó felesleges, hacsak nem vagy 30 felett...

2020. júl. 20. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is a zabálás lesz eredményes, ahogyan Dekaszuszi regéli, viszont ez a trágárkodás és a HMCS-kre jellemző "kihaénnem" szárnyaszegett fecskére hajazó kétségbeesett vergődés valami elképesztően szánalmas. Ha már emberi hangnemben szólítják meg becses királyi személyedet, megtisztelhetnél minket, gyarló jobbágyokat azzal, hogy hasonlóan normálisan válaszolsz és nem egyből egy kék búzavirághoz hasonlóan kezdesz viselkedni, himbilimbiket emlegetve. Bár, gondolom "magasan a teszto báttya az ember mint a dühöngő bika", meg egy ekkora top fighternél ez a természetes.

(Mielőtt majomkerekeznél, közlöm én csak egy 38 kg-os iskolásfiúcska vagyok, ki egész nap a sarokban kucorogva számolgatja a zugpókok lábait a relativitáselmélet szépségein tűnődve.)

2020. júl. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!