Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más is volt aki egy lány...

Más is volt aki egy lány miatt kezdett el edzeni, aztán ez lett az élete?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt volt egy lány akibe bele voltam esve és amikor bevallottam neki az érzéseimet, akkor visszautasított. Később közös ismerősünkön keresztül megtudtam, hogy az volt a baja, hogy túl vékony vagyok és nem elég férfias. Ezzel hatalmas csorba esett az önbecslésemen, körülbelül 1 évig szenvedtem magamban, míg el nem döntöttem, hogy na majd én megmutatom neki.

Elkezdtem edzeni, az elején rosszul, de ahogy telt az idő egyre több mindennek néztem utána edzés és táplálkozás terén is.

2-3 év edzés után azért már lett rajtam izom, elkezdett visszatérni az önbecsülésem, jól is éreztem magam a bőrömben végre.

Aztán eljött egy alkalom, amikor is ugyanazon az eseményen vettem részt, mint a lány. Nem volt megtervezett, de magamban örültem, hogy na most mit fog szólni, biztos bánni fogja, hogy elhalasztotta a lehetőséget, főleg, hogy a mostani pasija teljesen átlagos testalkatú.

Találkoztam is a lánnyal, látszott rajta, hogy meglepődött, meg is dicsért, hogy milyen jól nézek ki, látszott a döbbenet az arcán.

Erre a pillanatra vártam évek óta és mégis, amikor eljött egyáltalán nem éreztem azt, amit vártam. Szó szerint nem érdekelt, hogy dicsért, nem érdekelt, hogy mit gondolt, semmit nem váltott ki belőlem.

Itt jöttem rá, hogy engem a lány már egyáltalán nem érdekel, csak maga a testépítés. Megtaláltam azt a dolgot ami boldoggá tesz és amitől jól érzem magam és ezt egészen odáig nem is realizáltam.

Tehát hülye okból kezdtem el edzeni, de örülök, hogy valami elindított ezen az úton, mert lehet különben sosem kezdtem volna el.

2020. júl. 19. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Magasan a tesztó báttya, ahogy a troll kollega szokta írni😹
2020. júl. 19. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem az erdekelne, hogy aztan lett valami a lannyal az este?
2020. júl. 19. 10:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi, mostani barátnőmmel jól megvagyunk, viszont szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem azt a lányt, mert ő indított el ezen az úton.
2020. júl. 19. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló volt a történet. Egy lány visszautasított, vagy inkább eldobott magától. Ez még 15 éves koromban volt, nagyon szomorú lettem és belekezdtem az edzésbe. Aztán rájöttem, hogy az edzés boldoggá tesz és az önbizalmamat is növeli, szóval megmaradtam
2020. júl. 19. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
respect 100
2020. júl. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!