Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék 1és fél hónap...

Hogyan tudnék 1és fél hónap alatt gyorsan kar, láb és hasizmot fejleszteni?

Figyelt kérdés
Birkózni kezdenék de most hogy voltam beíratkozni, az edző elnevette magát rajtam. Azt mondta h amíg nem leszek izmosabb adig nem vesz fel. Sürgős!
2020. júl. 18. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Dekaszuszi
2020. júl. 18. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ahhoz hogy mások is lássák rajtad hogy csinálsz valamit, 1-2 év el kell hogy teljen, de fél év alatt is lehet csodákat csinálni, ha edzővel csinálod, illetve jó a genetikád?
2020. júl. 18. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
-?
2020. júl. 18. 23:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Másfél hónap alatt pikk-pakk nem leszel izmos. Ezt fogd fel. Viszont egy jó edzéstervvel és étrenddel talán lehet már látni valami változást ennyi idő alatt. Viszont ha még semmi tapasztalatod nincs edzés terén, és saját magad akarod csinálni akkor esélytelen. Edzővel elképzelhető hogy valami látszana, de ez tényleg nagyon rövid idő. Ennyi idő alatt még az alapgyakorlatokat és éppenhogy megtanulod.
2020. júl. 18. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
1 és fél hónap? Ennyi idö alatt nem fogsz csodákat elérni. Amúgy menj konditerembe, ott megszeded magad izommal, meg követed azt az étrendet amit te összeállítasz (vagy ehhez is kérhetsz segítséget) és szerintem fél év múlva próbálkozz meg vele újra.
2020. júl. 19. 01:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik edző elneveti magát rajtam azt alapból hanyagolnám! Ez egy fos nem edző! Ugyanis erősíthetnél az edzésen heti 3-4x és közben tanulod a technikát! Ja hogy ő ezzel nem akar foglalkozni csak akiben potenciális versenyzőt lát...szerintem menj át másik edzőhőz.

A konditól teljesen más izmaid lesznek, mint ami a birkózáshoz kell, attól nem leszel robbanékony.

Itt a közelemben van egy box club a gyerekek a felnőttek ott erősödnek heti 5x 2 órában. Olyat még nem is hallottam, hogy elküldtek volna valakit külön erősödni. Ez egy vicc.

2020. júl. 19. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kox nélkül xar se látszik 6 hét alatt
2020. júl. 19. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:
6%
Tren, hgh, tesztó
2020. júl. 19. 12:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem látványosra gondoltam, hanem h ha legközelebb megyek és még mindíg nem vesz fel akkor le tudjam ütni a g*cibe. Lehetőleg úgy h fájjon is neki
2020. júl. 19. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:
9# 😂😂😂
2020. júl. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!