Ez mitől van? Tömegelek, de vékonyabb lettem?
1 hónapja kezdtem el az edzést, a kaját jól belőttem, kalória pluszban vagyok, fehérje is megvan 2g/ttskg, illetve a súlyom is nőtt azóta 1kg-ot.
Viszont csináltam magamról képet és összehasnolítva most vékonyabbnak nézek ki mint 1 hónappal ezelőtt, viszont az is látszik hogy izmosodtam egy kicsit, mivel feszesebbnek látszok és nem vagyok olyan "plöttyedt" mint az egy hónappal ezelőtti képen.
Ez mitől van, nőtt a súlyom, erősödtem is és elvileg kalória pluszban is vagyok, de vékonyabbnak nézek ki?
Vagy ennyit számít a beállás, a fények és az hogy reggel vagy este csinálom a képet? Mert ezekre nem nagyon figyeltem.
"Ez mitől van, nőtt a súlyom, erősödtem is és elvileg kalória pluszban is vagyok, de vékonyabbnak nézek ki?"
Mivel az izom "tömörebb" (azaz nagyobb az adott térfogatra vetített súlya), mint a zsírnak.
"ennyit számít a beállás, a fények és az hogy reggel vagy este csinálom a képet? Mert ezekre nem nagyon figyeltem."
Az is sokat számíthat.
Ne parázz.
Gondolom Láttál nagydarab ,szekrényajtó méretű fickókat.
Nos ezeket a fazonokat,ha elméletben zsirtalanítanád,akkor meglepődnél,hogy alig maradt belőlük valami. ,
Attol hogy olyan otromba nagyok,még nem esztétikusak,és nem feltétlen erősek cseppet sem.
A szomszédomnak sonka méretű karjai vannak,vastag alkarjai,de múltkor a pakolásnál igencsak gondjai voltak.
Csak néztem nagyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!