Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hyperextenziós padról vélemények?

Hyperextenziós padról vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Otthoni derék és hátedzés miatt arra gondoltam, hogy beszerzek egy ilyen hiperhajlításhoz használatos padot, de nem tudom hogy mennyire megbízható.

Van aki már próbált ilyet, vagy használ otthon? A konditermi verzió nyilván megbízható, de én otthon edzek leginkább.

2020. júl. 13. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mégis mi a különbség akkor ha a konditerembe, vagy otthon van felállítva?
2020. júl. 13. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Gondolom a konditermi az masszívabb, amit otthonra lehet venni az meg mobilabb, mert összehajtható, és valszeg nem arra tervezték, hogy naponta 30-50 ember, akik lehetnek 60-100 kilósak, folyamatosan használják.

Szóval a kettő nem összehasonlítható szerintem, de ha ugyanolyan van a konditermekben, amit otthonra is lehet venni, akkor király.

2020. júl. 13. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármilyet tudsz venni otthonra ha van rá pénzed.

Nem egy bonyolult szerkezet egyébként, nem hinném, hogy az olcsóbb kategóriában is összerogynának néhány használat után.

2020. júl. 13. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyan 30ezer körül van, és mivel hosszútávra terveznék vele, így lehet megérné ezt a kiadást. köszi az infót
2020. júl. 13. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!