Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy küzdősportoló, pl. boxoló...

Egy küzdősportoló, pl. boxoló könnyebben végigcsinálná a rendészeti erőszintfelmérőket mint pl. egy testépítő?

Figyelt kérdés
Néztem YouTubeon, nagyon nem remekeltek ezek a nagy fitness influencerek a kihívásban.
2020. júl. 13. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"Gondolom a legtöbbnek nem csak a tárcsák meg a rúd van egyedül a kezében, nem?" Hát de, ezért testépítők, kinézetet pontozzák.
2020. júl. 13. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
37%

"Testépítőknek a mozgás az életük"

Az egy dolog,hogy sokat edzenek,súlyokat emelnek stb,de ez még nem jelenti az,hogy az állóképességüknek is jónak kell lennie.

Szálkásításkor kardióznak,de az se olyan kardió mint amit mondjuk a boxolók csinálnak,van olyan aki 2 órát sétál futógépen vagy 1 órát teker,ezek a semminél több,de kb csak kalóriaégetésre jó edzések,meg mint mondtam nekik miért kellene fél maratont tudni futni vagy sprintelni 800 métert?

Az influenszerek nagy része meg alapból szánalom,amikor a 68 kilójával mérlegel meg feszeng mintha 48as bicepsze lenne az nagyon gáz,de ha így érzi jól magát és szerez pár birka 12 éves követőt hát hajrá.

Azzal egyetértek,hogy kisujjból kellene kirázniuk ennyi edzés múlttal meg 68 kilóval,de látod akinek még ennyi se megy azt simán megveszik ilyen teljesítménnyel is és istennek hiszik őket,de ugye ilyen a mai világ sajna.

2020. júl. 13. 22:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Olyan mintha körtét akarnál almával összehasonlítani. A testépítés az esztétikáról szól a kűzdősport pedig funkcionalitás alapú.

Szerinted egy rendvédelmi doglozónak melyik az ideálisabb?...

2020. júl. 14. 09:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Kifogások a gyengeségetekre.

Egy igazi testépítő akár egy hegyet is meg kellene tudnia másznia, nem 500m után kifulladnia az utcán.

A kinézet nem egyenlő a testépítéssel.

2020. júl. 14. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"A kinézet nem egyenlő a testépítéssel."

Dehogynem. Főleg profi szinten. A színpadon pont letojja mindenki, hogy az erőszámokban milyen a teljesítményed, vagy milyen állóképességed van.

A genetikai adottságok, az étkezés, a szárazság sokkal fontosabb, mint a fizikai erőd. A max megmozgatott súlyodtól függetlenül rengeteget ki lehet hozni az edzésből a pihenőkkel, mozgássebességgel, izolálással, stb.

Ahogy ránéztem a TEK-es felmérőre (mondjuk régebbit találtam csak...) ebben semmi nincs, amihez erősnek kell lenni. A testtömeggel való fekvenyomás 6x, meg a testtömeg +20 kg felhúzása 3x egy tök átlagos fizikumú fiatal férfinak meg se kellene kottyannia. Sok tök átlag hobbi kondis fekvenyomásnál a 1.5x-essel, felhúzásnál 2x-essel ezt simán megcsinálja.

10 huzi, 12 tolódzkodás szintén nem egy brutál dolog. Ami kiugróan kemény benn egy átlag sportos alkatnak az talán a 30 négyütemű egy perc alatt, meg a 2700-as Cooper biztosan. (úszást nem tudom megítélni, nekem tuti nem menne a szuperhatékonytalan úszásommal...)

2020. júl. 14. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Látod kérdező ezért írtam,hogy szerintem ez csak vitagenerálo kérdés vagy csak szimplán ostoba vagy és fogalmatlan a témába.

Testépítés nem az állóképességről szól és nem is arról,hogy 240 kilóval nyomsz fekve 4 szériába 8 ismétléssel...csakis a méret és a kinézet számít.

2020. júl. 14. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
14. De igen, csak a kinézetet pontozzák, nem nyersz Mr olimpiát hegyen futással.
2020. júl. 14. 13:50
 18/18 anonim ***** válasza:
linkeld már be ezeket a videókat
2020. júl. 14. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!