Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzésnapon mennyi koffeint...

Edzésnapon mennyi koffeint szabad fogyasztani?

Figyelt kérdés

Van bármi korlátja/ellenjavallata a nagymértékű koffeinfogyasztásnak edzés napon, különösen kevéssel edzés előtt? Nálam nem ritka, hogy napi 3-4 kávé mellé 2-3 tea és egy kapucsinó befut, ez nem tudom, mennyire számít soknak. Gond eddig nem volt belőle mondjuk...

Tapasztalatok?

2020. júl. 5. 19:29
 1/3 MadSeal ***** válasza:
2020. júl. 5. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
A linkelt cikkben egy árva szó nincs arról, hogy bármi hatással lenne az edzésre, a többit én is tudtam. Nem véletlen írtam ki a kérdést, tudom, hogy a fent leírt mennyiség egy átlagembernek sok lehet, de nem annak, aki hozzászokott.
2020. júl. 5. 22:50
 3/3 MadSeal ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom mit szeretnél. Azt írtad, mennyit szabad fogyasztani. Vannak itt standard értékek, amik nagyjából behatárolják az ajánlott maximális koffeinbevitelt, és leírták az esetleges tüneteket. Honnan tudjuk, hogy te mennyire bírod, meg mennyire vagy hozzászokva?
2020. júl. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!