Hogy veszitek rá magatokat, hogy konditerembe járjatok?
Egesz nap arra varok ,hogy lemenjek a terembe. Lényegeben amint befejeztem az edzest már mennek is vissza😂😂. Tehat nekem nem nehez ravenni magam. Heti 6 szor megyek terembe. Inkabb az nehez hogya pihenő napomon ne menjek😂😂.
19/F
Délelőtt megyek, amikor nagyon kevesen vannak.
Én is úgy vagyok, hogy az edzést nagyon szeretem, de az oda járók nagy részét nem.
"megutáltam az egész kondis légkört"
"ahová nem műmájerek, meg aranyásó nők járnak."
"az edzést szeretem, csak az embereket utálom"
Nekem ebből az jön le, hogy többet foglalkozol az emberekkel a teremben, mint az edzéseddel.
Lehet önbizalom hiány, mert mindig azt nézed kinéz furcsán és ki látja hogy valamit elrontasz.
Nem tudom, de ez nem normális. Nekem csak kb 4 mondat hagyja el a számat a konditeremben. "Ezt használod?" "Ezt valaki használja?" "Még hány sorozatod van?" "Beszállhatok?"
... és kb ennyi.
Ne foglalkozz másokkal. Ha nem megy meg menj egy pszichológushoz és derítsétek ki mért nem megy ... majd dolgozz a mögötte lévő próbléma megoldásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!