Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ennek a programnak...

Szerintetek ennek a programnak nem lesz rossz vége?

Figyelt kérdés

Heti 6x edzés van, és ahogy látom elég magas intenzitás megy, szerintem hamar túledzés jön létre, nem?

[link]

2020. júl. 4. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez így rengeteg. Meg minden héten maxolnod kell fekvenyomásból, guggolásból meg felhúzásból? Ráadásul kétszer? Ezt nem is értem.

Rossz ez a terv, igen hamar túledzed magad, ez még egy koxosnak is sok lenne, nem hogy egy naturálnak..

2020. júl. 4. 11:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De én akkor nem értem. Natúrba nyomom, 17 éves vagyok, és egy ideje gondolkozok hogy elkezdek valamilyen erőemelő programot, ez jónak néz ki, meg jókat hallottam róla, de még én is látom hogy ez borzalom sok. Hogy gondolta ezt a kedves készítő, vagy én értem félre?
2020. júl. 4. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, de még profi erőemelők sem edzenek így.

Mióta edzel és milyen szinten vagy? Mert akkor lehet hogy egy kezdő erőemelő program kéne

2020. júl. 4. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem működött naturálba. Mi az hogy rossz ez a terv első? Attól, hogy valakinek nem ideális hirtelen rossz lesz a terv? Nekem hozta az erőt.
2020. júl. 4. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Működik 40%-os henyélésrátával.
2020. júl. 4. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, nekem soknak tűnik heti 6 edzés és heti 6x maxolsz. Profi erőemelők sem csinálnak ennyit. Az lenne csoda, ha 2 hét után nem lenne túledzés.

De ha neked működött, akkor jó.. Az emberek zömének nem működne.

2020. júl. 4. 22:48
 7/7 IkerK ***** válasza:
Pull push leg program ezért jó mert tudsz egy izmot edzeni 2x egy héten, és a 2 nap pihenő is megvan az izmaidnak. Nem edzel túl, de nem muszáj 6 nap edzés egy pihenő, lehet úgy is hogy 3 nap 1 pihenő és 3 nap megint ahogy érzed
2020. júl. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!