Akik ilyen tizenevesen, vagy huszas eveik elejen mar szet van koxolva, mint Pl, Andrei Deiu, azokkal mi lesz a kesobbiekben?
Figyelt kérdés
Nagyon jol nez ki a gyerek, es le a kalappal elotte, ezzel nem ot akarom bantani.2020. júl. 2. 19:26
1/7 anonim válasza:
Ezt még ő se tudja.
Majd kiderül.Meglepi.
2/7 anonim válasza:
Ha időben leáll, pár évvel lerövidül a várható élettartama, de elkerülhető, hogy korán belehaljon.
Ha nem, 40 körül kampec, a belsőszerv-megnagyobbodás és szívroham nem játék.
3/7 anonim válasza:
Arnold például már elég öreg, ahhoz képest hogy 20 éves korában már cuccolt. Monjduk ő folyamatosan orvosi felügyelet mellett, meg okosan csinálta, meg akkoriban nem volt olyan sokféle szer.
5/7 anonim válasza:
Semmi
Nagyobb a füstje mint a lángja
6/7 anonim válasza:
en is tolom 16 evesen kezdtem, most vagyok 28. semmi kulonos az elet szep, nem nagy dozisok. a palik mindig csodalnak a teremben. szerintem meg par ev es lesz egy szentejem.
7/7 anonim válasza:
Ez kicsit b*zisan hangzik, ugye tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!