Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kettlrbrll edzestol lehet...

Kettlrbrll edzestol lehet onbizalmat szerezni ?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, elég jól fejleszt.
2020. jún. 25. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálod akkor ugyanúgy tud izomzatot adni és akár állóképességet is növelni hiszen azzal kardiózni is tudsz, így igen, tud adni, de elsősorban fejben kellene helyrerakni a dolgokat önmagaddal szemben.
2020. jún. 25. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó a kettlebell edzés, de nagyon fontos a kettlebell helyes használata, egyedül ne kezd el, valami jó edző kell, aki ért hozzá.
2020. jún. 25. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as:

(Ne vedd támadásnak)

Ezt sosem értettem akik a kettlebellre rögtön edzőt írnak. Nem kell, ha hülye valaki az lesérül a kettlebelltől is, de ugyanúgy simán lesérül a kondiban "rendes" súlyzózástól is. Ha valaki kicsit is értelmesebb, nem ego harcos és nem 64-es bellel akar rögtön swingelni, az nem fog lesérülni ezzel sem.

2020. jún. 26. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Edző azért javasolt egy pár edzésig, hogy a valóban helyes testtartást megtanuld. Nyilván én sem nagy súlyokkal kezdtem, de bizony volt gond 1-1 gyakorlatnál a testtartásomnál gond.
2020. jún. 26. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es! Nem veszem támadásnak.

Edző azért kell,mert nagyon fontos a gyakorlat helyes végrehajtása. Egyébként nem csak a kettlebellnél, ez minden sportra vonatkozik. Akkor lehet igazán jó eredményt elérni, meg elkerülni a sérülést.

2020. jún. 29. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!