Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet egy ilyen vákumot...

Hogy lehet egy ilyen vákumot előidézni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Az emberi borda egyszerűen nem így néz ki. Amikor én beszívom a hasamat, akkor a bordák fognak látszódni, mintha egy csontváz lennék. És látszik a tüdőm formája alatta, mert úgy tudom hogy ki kell fújni a levegőt.

2020. jún. 17. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ők is így néznének ki izom nélkül. Ha több lesz az izom rajtad akkor máshogy fog kinézni a vakum pózod is
2020. jún. 17. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy van rajtam. Nem úgy értem hogy látszódnak a bordáim hogy konkrétan az látszódik, hanem azoknak a körvonalát lehet látni, és az egész alaktalan gusztustalan valami.
2020. jún. 17. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért gusztustalan mert nem vagy elég szálkás, ilyen egyszerű. Egy ilyen vákumhoz kevés testzsír kell, és gyakorolni is kell valamilyen szinten az ilyen pózolást, youtubeon van nem egy olyan videó ami "tutorial" jellegű.
2020. jún. 17. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
mind1 lehet tényleg a technikán múlik, mert nem is vagyok annyira zsíros
2020. jún. 17. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
?? Az oké hogy nem vagy annyira zsíros, de akkor megse vagy annyira szalkas ha szrul nez ki a vakumod.
2020. jún. 18. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekik is undorito egyáltalán mit feszitenek ilyenkor? 😂
2020. jún. 18. 02:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Te vagy a képen?
2020. jún. 18. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!