Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Márkás ruhában edzés előnyei?

Márkás ruhában edzés előnyei?

Figyelt kérdés
Pl under armour, nike, adidas, reebok

2020. jún. 16. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

+20kg fekvenyomásban

+150kg lábtolón

+3cm bicepszben

Komolyra véve nagyjából semmi

De! Én azt mondanám hogy ad az embernek valami felé önbizalmat hogy nem kínais fehér pólóban eddz. Biztos van sok ember akit ez nem érdekel, de pl nekem számít (kövezzetek meg). Sőt pár napja voltam edzeni egy haverommal aki most vett ilyen pólókat és mondta hogy jóbban érzi magát benne, mert hogy bár kívülről nem lehetett megmondani de ő úgy érezte mintha gagyibb lenne a "tesis" pólótól. Szóval ha valaki hajlamos rá, jót tesz a magabiztosságnak.

Plusz vannak olyan pólók amik jobban szellőznek, élvezetik jobban az izzadságot, nyúlnak hogy le tudd venni egy jól bedurrant edzés után.

2020. jún. 16. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1-es jól mondja, nekem vannak gymsharkos trikóim, és egy ideje már unalmas volt az edzésem, de egy ilyen fel tudja dobni. Valóban ad egy jobb közérzetet, és nem feltétlenül a márka, hanem hogy jól érezd magad benne.
2020. jún. 16. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
33%
Én szándékosan letépett ujjú pólóban edzek, semmi márka, aki csúnyán néz emiatt lepofozom a pitsába, ha a koromat nem, a karomat tiszteljék
2020. jún. 16. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi :D

Néha kényelmesebbek

20F

2020. jún. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!