Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditeremből miért nem...

Konditeremből miért nem tiltják ki azokat akik rontják a hangulatot, lehozzák az embert az életről?

Figyelt kérdés

Ismerősökkel szoktunk táncolni, háttérzenére énekelni a teremben. Van hogy zárás előtt vonatozunk mint anno a Dáridóba Lagzi Lajcsiék.

Rendesen ilyen parti hangulat alakul ki, múltkor egy kolléga hozott whiskeyt shakerben, ott vége volt a világnak.

Utóbbi időben viszont hallunk ilyen visszhangokat hogy páran szóltak a tulajnak emiatt, mondván ők edzeni jöttek nem a Fásy Mulatóba...

Most ilyen negatív, fásult, rossz életü emberekkel mit lehet kezdeni?

2020. jún. 14. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
A kondi teremből menjen haza az,aki edzeni megy oda? xD látom,mindenhol vannak,akik nem tudják,merre vannak arccal előre..bár szerintem ez csak egy kamu,provokatív kérdés,mert eddig nem jártam még egy olyan teremben sem,ahol rövid úton nem b*szták volna ki az ilyet.
2020. jún. 14. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hol van ez a konditerem? xD Azonnal indulok!
2020. jún. 14. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Béreljetek magatoknak termet valahol, ahol nyugodtan vonatozhattok részegen a Lagzi Lajcsi-életműre.
2020. jún. 14. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Nehéz beilleszkedni a magyar társadalomba ugye tesó!
2020. jún. 14. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Az edzőterem nem bulizásra való
2020. jún. 14. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Kedvenc trollom megérkezett😂
2020. jún. 14. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
xdxd
2020. jún. 14. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha kitiltanák őket akkor többé nem mehetnétek oda :D
2020. jún. 14. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ritka, de ezen a kérdésen tényleg nevettem. :D

Csak így tovább, ne adj lejjebb a színvonalból

2020. jún. 17. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez tényleg érdekes kérdés.. Én egy elég "családias" terembe járok, kicsi, nem járnak olyan sokan és általában jó a hangulat, de azért nem gondolod hogy a vonatozás kicsit sok? xD Mindenki eddz rendesen, szettek között meg beszélgetünk pár szót, motiváljuk egymást, röhögünk és kész. De azért mégiscsak egy edzőteremről van szó, tehát mindenképp az edzésen kéne hogy legyen a hangsúly.
2020. jún. 18. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!