Ez a kinézet elérhető naturálban?
2020. jún. 13. 23:55
11/21 anonim válasza:
Az öreg motorosok ismernek innen a gyakoriról, megboldogult Montez és társai, ők láttak, élőben is találkoztak velem Fitparádén pár évvel ezelőtt. Azóta igaz nincs versenyzés de kox se, mégis jó a forma aránylag. Nem fogok bizonygatni senkinek, nem tizenéves vagyok már (sajnos)
12/21 anonim válasza:
Igen, elérhető. 1-2 év. Attól függ mennyire izmosodsz könnyen.
13/21 anonim válasza:
6 osnak üzenem, tessék láthatsz
[link] Nehogy azt hidd hogy csak tizenéves gyerekek osztják az észt
14/21 anonim válasza:
#12, akkor ezek szerint te már elérted ezt a szintet, jöhet a kép!
15/21 anonim válasza:
Hat te vagy a képen, nyilván nem naturál vagy, és ne is próbáld ezt bemagyarázni senkinek.
16/21 anonim válasza:
Amúgy ha valaki ezek után képpel akar okoskodni :D Akkor azt úgy kéne hogy egyedi paraméterek szerint csinál most magáról képet.
Onnan lehetne tudni hogy nem csak letölt valamit a netről.
Pl.: Az egyik szemét csugja be és mutasson 3 ujjat vagy valami ilyesmi.
Már láttam rengetegszer hogy valaki menőzőtt, hogy milyen izmos majd képet is küldött és kiderült hogy a netről szedte...
17/21 anonim válasza:
#13: ha ez te vagy, grat. De a kérdezőt a naturál testépítés érdekli, hogy elérhető-e az a szint naturálon. Te bebizonyítod, hogy simán, mert te jobban nézel ki a koxos formával :D
18/21 anonim válasza:
Ez épp a mostani forma bedurranva, és nem natural vagyok csak üres, kb 4 éve
19/21 anonim válasza:
Nem hiszem én azt, hogy 4 éve volt benned utoljáa cucc, full eres háttal és ekkora tömeggel. De, ha valoban igy van, naturál akkor sem vagy, csak abban az esetben, ha sosem cuccoztal.
20/21 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi köze van ahhoz, hogy ti, mi hogyan nézünk ki?
A linkelt forma elérhető naturálban. Ha nem nézek ki úgy, vagy ha sokkal jobban nézek ki akkor is elérhető, semmit nem változtat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!