Tari Ádám tapasztalatok?
Mindenképpen megéri a profi segítség.
Viszont egy testépítő, influencer nem biztos hogy a "profi" kategóriába tartozik.
Lehet tökéletesen megtanulta, hogy mire milyen reakciót vált ki a teste és hogy pontosan mit kell csinálnia hogy úgy nézzen ki ahogy akar, de az nem jelenti azt hogy ezt emulálni tudja másokon is.
Szóval ez a testépítőtől kérek étkezési tanácsokat dolog nem feltétlenűl jó. Vannak erre nagyon jó dietetikusok.
Meg a másik, hogy egy influencerről van szó, aki valószínűleg kap legalább heti 100 megkeresést. Nem biztos hogy olyan szintű odafigyelést ad mintha élőben egy noname, de amúgy tudásban legalább olyan jó vagy jobb személyiedzőhöz mennél.
Pl.: Külföldön már volt ebből botrány, hogy egy hasonló influencer mindenkinek sablon étrendeket és edzésterveket küldött ki nagyon drága pénzért.
Szóval én semmi esetre sem választanél ismert influecert akármilyen eredményei is vannak.
Testépítőből is azokat, akik kifejezetten versenyre készítenek nagy tapasztalattal. Nyílván ők tudják mit csinálnak. Nekem is ilyen forrásból van edzéstervem és étrendem.
Ha sok a fölös pénzed és semmi kedved utána olvasgatni a dolgoknak akkor biztos megéri.
Olyannak viszont akinek nem Deák igazolvánnyal van tapétázva a fala annak minek...ő ír neked egy étrendet amibe mondjuk marhahús,avokádó meg full drága kaják vannak,meg fogod venni?kétlem...makrók legyenek rendbe,egy jó edzésterved legyen,mintáknak nem nagy kaland utánaolvasni,onnantól meg csak mész edzeni,eszel és nézed mit mutat a tükör,esetleg a mérleg,aztán javítgatsz a makrókon,hobbi szinten mi kell még?profi meg egy amatőrök által sztárolt srác tippjeitől leszel.
Jófej amúgy,én is nézem a videóit,mert mond jó dolgokat,tehát nem kritika akar ez felé lenni,de neked kell eldönteni érdemes e utalgatni neki olyan edzéstervekért meg mintaétrendért amit ugyan úgy el kell olvasnod gugli által csak éppen ingyen.
4
Egy profi segítség tényleg fontos, de Tari Ádámot inkább a milliomosok válasszák, ugyanis nagyon drágán dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!