Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetett ez részleges szakadat...

Lehetett ez részleges szakadatlan?

Figyelt kérdés
2 hónapja fekvenyomas kozben mikor leengedtem 160 kilot, olyan erzes volt a mellemben, mintha elszakadt volna. Ereztem utána egy enyhe fajdalmat de nem annyira fajt, vissza is vettem utána 70 kilora, belenyomtam parat, de ereztem, hogy faj nyomas kozben es abba hagytam. Masnapra mar akkor is fajt, ha nem terheltem, de nem annyira elviselhetetlenul es nem is volt belilulva a helye. Most 2 honap utan mar tudok 100 kiloba nyulcakat nyomni, de még mindig nem erzem 100 szazalekosnak a mellem.
2020. jún. 7. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, pici súllyal azért mellezzél, hamarabb gyógyul ha mozgatod
2020. jún. 7. 12:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Attol felek, hogy sosem lesz ez mar a regi es elobb utobb teljesen elszakad. Az orvosok meg semmit nem mondanat, maximum annyit, hogy ne edzel, vagy edzem csak az egyik mellizmom.
2020. jún. 7. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, még erősebb lesz mint volt
2020. jún. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!