Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetek erőemelő edző?

Hogy lehetek erőemelő edző?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Egyszerű: úgy edzel, hogy emeld az erőt.
2020. jún. 5. 00:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy edzőként dolgoznék
2020. jún. 5. 02:18
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk nem ártana versenyzőként komolyabb sikereket elérni, hogy feltudj vmit mutatni. Különben ki és miért menne hozzad edzeni? Az h tetszik a sport és hobbi szinten űződ még nem jogosít fel arra h edző legyél. Én is pl. 3 éve boxolok hobbi szinten de mivel versenyszerűen nem űztem elég röhejes lenne ha én akarnám másnak oktatni. Jó persze ez küzdősport más de remélem érted a lényeget. Egyébként nem túl keresett szakma, akik erőemelők általában sima személyi edzőként is dolgoznak h megéljenek.
2020. jún. 5. 03:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha mellett más kliensekkel is kell foglalkozni, sőt szerintem jobb is mert csak a big3-vel foglalkozni 7/24 az elég unalmas lehet, persze kit mi érdekel, de én pont ezért inkább a funkcionális edzés felé mozdultam el.
2020. jún. 5. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
3 butaságot beszélsz. attól hogy valaki nem űz egy sportot profi szinten attól még lehet belőle később jó edző.. Az edzősködés és a sportolás nem ugyanaz.
2020. jún. 6. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:
De ha nincsenek eredményeim akkor ki akarna velem edzeni?
2020. jún. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!