Szerintetek Arnold Schwarzenegger meddig fog élni?
Figyelt kérdés
Najó, a kérdés nem rosszindulatú, nem vagyok szar alak, meg patkány, komoly a kérdés. Először is mélyen tisztelem és becsülöm Arnoldot, mind emberileg, mint sport terén, mind az élet minden területén. Ilyen jószívű ember szerintem nem születik minden percben ezen a földön. De mégis. Tisztában vagytok vele hogy Arnold cuccolt, mint minden más testépítő. Ezért is teszem fel a kérdést. Szeretném ha még jó sok évig, évtizedig élne, mivel példamutató amit csinál, minden korosztálynak. Ugye mivel cuccolt, elképzelhető hogy nem addig fog élni, mint ha nem cuccolt volna. Ti hogy tekintetek rá? Szerintetek meddig fog még élni?2020. jún. 3. 23:55
1/10 A kérdező kommentje:
És az kimaradt hogy a kérdésem fő ihlete az volt, hogy arnold már 70 év fölött van.
2020. jún. 3. 23:55
3/10 MadSeal válasza:
Ha nem koxolt volna, valszeg most közel sem lenne ilyen sikeres és gazdag, lehet rosszabb egészségügyi ellátást is kapna (Amerikában pláne), tehát nehéz ezt megmondani. Viszont mivel egy robot a tag a jövőből, ezért szinte soha, max cserélni kellesz az alkatrészeit. De itt jön képbe Thészeusz hajójának problémája, miszerint ha minden alkatrészét már kicseréltük folyamatosan, akkor beszélhetünk-e ugyan arról a hajóról (jelen esetben terminátorról). És ha nem, akkor mikor jön el az a pont, amikor már azt mondjuk, hogy ez nem az. Ha megtalálod ezt a pontot, megtudod, hogy meddig fog élni.
4/10 anonim válasza:
Volt már nála vese, szívműtét meg hasonló nyalánkságok, nyilván a pénz azért sokat számít az orvosi ellátásban is. Amúgy egy focista is ugyanúgy koxol, meg a legtöbb élsportoló
5/10 Deák Dominik 2020 válasza:
Túl sok tényezős dolog, hogy tippeljünk. Maradjunk annyiban, hogy már elég öreg, hogy ne legyen tragédia a halála.
6/10 anonim válasza:
Az átlag életkoron mar túl van, instagrammon követem, az alapján jelenleg elég tisztán táplálkozik, sokat mozog, és edz... ez az ő korosztályából vajmi kevés emberről mondható el...
Hacdak nincs valami rejtett baja, és nem viszi el valami hirtelen, en 10 jó évet még siman adok neki, mielőtt elkezdődik komolyabban az időskori leépülés.
7/10 anonim válasza:
Itt az a különbség, hogy amennyi pénze neki van, meg neve, azzal olyan orvosi csapat lehet, és van is mögötte, hogy jobb esélyei vannak, mint bármelyikünknek itt, hiába egy egész élet egészséges életmód.
8/10 anonim válasza:
Szerintem megéri a 80-at simán, utána már az "átlag" embernek is ajándék minden év.
9/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem az első máját koptatja... a szívét most rakták "rendbe" remélem még jó sokáig köztünknlesz, én a filmein nőttem fel, és egy vele készült riportban mondott valami tök bagatel dolgot, aminek hatására 14 év és rengeteg sikertelen próbálkozás után simán letettem a cigit és a füvet.
10/10 anonim válasza:
Egyszer személyesen is találkoztam vele, azthittem szívrohamot kapok... mikor megtudtam, hogy a "másik" ismerős pofa meg Stalone volt mellette akkor már szóhoz se jutottam csak tátott szájjal álltam... Cutlerben.
Itt forgattak, és beugrottak edzeni egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!