Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Natural edzés mennyire jó?...

Natural edzés mennyire jó? Erősödök, izomosodok egyáltalán így?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Arra gondoltam, hogy csak úgy magába elmennék edzeni egy edzőterembe és fitness terembe (gondolom ugyanaz a testépítés és fitness). És csak úgy edzeni, semmi porokat nem kevernék tejjel és innék előtte, hogy az hamis izmot építsen.. azért gondoltam a naturális edzésre, mert ha elkezdek kondizni mondjuk 5 évig és abba hagyom akkor a megdolgozott izmaim öreg koromig is megmaradjanak. Tehát nem ilyenekre gondolok, hogy 1 év alatt olyan vagyok mint Arnold és ha abbahagyom 2 hónap múlva olyan leszek mint vagyok most. Vagy lehet kapni olyam cuccot ami ugyan segít izmokat építeni de nem hamisat szeretnék hanem valódi izmokat. Bioteches cuccok gondolom hamis izmokat adnak? Meg az ilyen szteroidok.. és fogyni is szeretnék mellette futással (a futás leégeti az izmokat is?)

175cm 78kg, szerintetek mennyi idő mire sikerül leadnom a zsírt? És mennyi idő mire lehet látni hogy izmosabb lettem mint amilyen most vagyok? Pl széles vállat, oldalizmok szeretnék nagyon, és a lábaimat lefogyasztani. Hány hónap mire sikerül lefogynom? Heti 2szer 3szor tudnék csak bejárni kondiba vagy fitness terembe. Mennyire megyek ezzel így sokra?

19/F

2020. máj. 31. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
A punkosdi hetvegen elszaporodtak a trollok errefele. 😃
2020. máj. 31. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen gondolatmenettel nem fogsz sokra menni...

Elsősorban az alap ismeretek hiányát kell orvosolni:

-A táplálékkiegészítők nem egyenlőek a szteroidokkal, teljesítmény fokozókkal...!

Attól még, hogy fehérjét iszol és szedsz egy kis kreatint, bcaa-t s hasonlókat teljesen naturál maradsz...

-Az 5 év után megszerzett izomzatot nem fogod megtartani ha végleg abbahagyod az edzést, főleg nem hosszútávon.

-Futást csak akkor érdemes hanyagolni ha tömeget szeretnél gyarapítani ektomorfként.

-Biotech-es cuccok nem rosszak, és nem adnak "hamis" izmokat.

-Tejjel alapból nem kevergetjük "a csúnya, gonosz" porokat. Lassabb lesz a felszívódása.

Az ezotéria rovatba talán több sikered lesz ha azt szertnéd megtudni, hogy pontosan mikorra sikerül lefogynod és izmot építened.

Azt javaslom olvasgass egy kicsit a témában, ne ész nélkül ugorj fejest ebbe az egészbe, mert több kárt okozhatsz magadnak mint hasznot.

2020. máj. 31. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne porozz! Azon túl, hogy nem valódi, nem funkcionális az izom amit növeszt még a veséket is tönkreteszi rövid idő alatt.
2020. máj. 31. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
2# tegnap a piacon láttam egy öregbácsit, aki pólót vásárolt és levette a mostani pólóját, hogy a megvásárolni kívánt pólót felpróbálja és láttam rajta hogy még mindig van mellizma igaz már lelóg de látszik hogy még nem fogyott el a megdolgozott izmai. Ilyet szeretnék én is hogy most kigyúrom magam aztán öreg koromra nekem is látszani fog hogy kondiztam. De akkor semmi értelme kondizni ha elmegy az összes munkám? Hogy fogyjak le? Hogy legyek akkor erős? :(
2020. máj. 31. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az öreg a virus miatt kihagyott 3hónapot,mikor láttad.

Az izom nem marad meg,ha abba hagyod.

Igen,elmegy a munkádNincs olyan sport a világon,amit ha,abba hagysz,úgy maradsz,és majd öregkorodra lefutod a százat 9,58 alatt.

Se a futóbajnok,úszóbajnok,focista stb nem tudja teljesíteni azt a csúcsot,amít évek óta nem gyakorol,edz.

Évek múltán a felét se talán..

2020. jún. 3. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!