Ez szerintetek jo "edzés"?
Figyelt kérdés
Mivel 102 kiló vagyok és 180centi ezért fogyni szeretnék.
Elég érdekes az alakom mert a lábaim izmosak és a testem többi részéhez képest vékonyak,inkább a felső testemen van felesleg.
El kezetem napi 30perc edzést(főként hasizom és felső test) emellett 2 naponta biciklizek 15-20km-ert meg próbálok odafigyelni az étkezésre,ha megéhezem eszek egy almát vagy hasonlót.
Ti mit javasoltok? Mit csináljak ezeken kivul? 18f
2020. máj. 24. 10:49
1/2 anonim válasza:
Kalóriahiányos állapotot kell került, ezt vagy kevesebb étkezéssel vagy plusz mozgással tudod elérni.
Illetve célszerű a fehérjét 1.6g-on tartani.
2/2 anonim válasza:
Igazából semmit. Nem szabad zabálni többet kell mozogni odafigyelni miből mennyit eszel nasikat hanyagolni. Esetleg annyi hogy 17 utan már nem nagyon tanácsos enni estére ne tereld le a gyomrod. 😊 Ha ezeket betartod kizart hogy ne induljon be a fogyás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!