Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez szerintetek jo "edzés"?

Ez szerintetek jo "edzés"?

Figyelt kérdés

Mivel 102 kiló vagyok és 180centi ezért fogyni szeretnék.

Elég érdekes az alakom mert a lábaim izmosak és a testem többi részéhez képest vékonyak,inkább a felső testemen van felesleg.

El kezetem napi 30perc edzést(főként hasizom és felső test) emellett 2 naponta biciklizek 15-20km-ert meg próbálok odafigyelni az étkezésre,ha megéhezem eszek egy almát vagy hasonlót.

Ti mit javasoltok? Mit csináljak ezeken kivul? 18f

2020. máj. 24. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Kalóriahiányos állapotot kell került, ezt vagy kevesebb étkezéssel vagy plusz mozgással tudod elérni.

Illetve célszerű a fehérjét 1.6g-on tartani.

2020. máj. 24. 11:55
 2/2 anonim válasza:
Igazából semmit. Nem szabad zabálni többet kell mozogni odafigyelni miből mennyit eszel nasikat hanyagolni. Esetleg annyi hogy 17 utan már nem nagyon tanácsos enni estére ne tereld le a gyomrod. 😊 Ha ezeket betartod kizart hogy ne induljon be a fogyás
2020. jún. 3. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!