Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tippek a belső comb leadására?

Tippek a belső comb leadására?

Figyelt kérdés
Nemrég váltottam életmódot, és a diétám végére sikerült leadnom 10 kilót. Elkezdtem komolyabban edzeni, de elég kezdő vagyok ebben az egészben tehát legtöbbször lábaztam, hiszen az a kritikus terület számomra, különösen a belső combom. Ma utána olvastam kicsit jobban a dolgoknak és nagyon vegyesen vannak leírva. Valaki aki már tapasztaltabb ebben el tudna látni pár tanáccsal? :) Nem szeretnék céltalanul beleugrani az egészbe. Azt is javasolták, hogy ne csak lábra eddzek, hanem hát, váll, bicepsz, tricepsz stb. mert az sokkal hatékonyabb mintha csak a lábaimat terhelném. Ez mennyire igaz?

2020. máj. 21. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Képzelj el egy hóembert.Amikor kisüt a nap és meleg lesz,elkezd olvadni.

Mindenhol olvad.Lehet egy két helyen jobban észrevehető,pld ahol vékonyabb,vagy ahol erösebben süti a déli nap..Ám végső soron

nem csak a feje,aztán a felsőteste,hanem mindenhol.

Ilyen a zsirvesztés is.

Nem tudod egy helyre koncentrálni.Genetikától,nemtől függően lesznek makacsabb helyek,de egy általános zsirvesztés megy végbe.Tehát,amikor te belső combot edzzel,az ott elraktározott zsir semmivel se fog jobban ,gyorsabban eltünni,mintha helyette hasizmot edzenél.Az igaz,hogy az alatta lévő izomszövet nőhet,erősödhet,de helyi zsirégetés nem létezik.

Kb ilyen a zsírvesztés is.

2020. máj. 21. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Első, imádom a hasonlatodat! Remélem nem baj, ha alkalom adtán lenyúlom, mert nagyon kifejező.

Kérdező: valóban nincs helyi fogyás. Azok a gyakorlatok, amik több izomcsoportot érintenek, sokkal hatásosabbak fogyás szempontjából. Illetve valóban érdemes mindenhova edzeni, mert attól leszel arányosabb. A leghatékonyabb zsírégető pedig az aerob mozgás. Hosszú séta, közepes tempós futás, bicikli, elliptikus tréner és társaik. De a formás testhez erősíteni is kell.

2020. máj. 22. 09:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2020. máj. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!