Izmosabb lányok, járnátok olyan pasival, akit le tudtok nyomni szkanderban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 09:59
1/13 anonim válasza:
Persze, miert ne? Nem az a lenyeg.
2/13 anonim válasza:
Persze, de azért ne legyen sokkal gyengébb. (szerintem)
3/13 anonim válasza:
Igen,de jellemzően egy izmosabb lányt is lenyom szkanderben egy átlagos férfi .
4/13 anonim válasza:
Én pasiként nyertem és vesztettem is már lán ellen szkanderben. Igazából talán nem is lehet előre elkönyvelni az eredményt.
Én átlagos, inkább vékony, szálkás alkatú vagyok.
Egy fitness versenyző lánnyal szenderegtem, nagyon szép izomzata volt, le bírtam nyomni. Azért volt benne erő, éreztem.
Korábban egy sportos lánnyal, aki futni jár, tornázik, szokott súlyzózni is. Ő nagyon erős volt, nem bírtam vele.
Egyiknél sem tudtam mi lehet majd a végeredmény, hát vannak meglepetések. :) 💪
5/13 anonim válasza:
Én nem vagyok egy hú de izmos de azért le tudnék nyomni egy izmosabb lányt, nem érezném magam férfinak a nem tudnám.
6/13 anonim válasza:
A nok testfelepitese eleve gyengebb felsotesttel rendelkezik (keskenyebb vall, szukebb melkasd, kisebb hat, vekonyabb karok, igy egy nonek nagyon durvan sportosnak kell lennie, hogy egy azonos koru/meretu atlag palit lenyomjon. Tippelek
7/13 anonim válasza:
persze, szerintem ez nem baj egy kapcsolatban. nem ez a lényeg ezen nem múlik semmi :))
8/13 anonim válasza:
Persze, engem nem zavar. Inkább a fiúnak kell tudni feldolgozni :)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Utolsó, teljesen igazad van amúgy XD
2020. máj. 27. 17:46
10/13 anonim válasza:
Nem kellett volna erősködni!
Most így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!