Hogyan kezdjek neki ennek a sportnak?
Figyelt kérdés
Tehát 100 kg vagyok, de nem csak zsír és persze nem is izom, ezért nem tudom, hogy mit kellene tennem. Szálkásítsak vagy tömeget növeljek? Arányaiban nagyobb súlyokat szoktam pakolászni munka közben, szóval ebből már van egy kis izmom, de ez elég ahhoz, hogy elkezdjek szálkásítani? (Amit pakolni szoktam 40-80 kg között mozog) Ja és nagyon fontos, hogy terem az 50 km-es körzetben biztos, hogy nincs.2020. máj. 13. 23:51
1/4 anonim válasza:
mázsával hova akarsz tömegelni, ember?
ha nincs 50km-es körzetben terem, akkor valószínűleg házban laksz, ahol van udvar, vagy valami helyiség, amit használhatsz erre a célra
kell venni egy húzódzkodó állványt, és felfúrni valahova
egy fekpadot, egy guggolókeretet, olimpiai rudat, és elegendő súlyt
én a helyedben egyből diétával indítanék, és heti 2 súlyzós edzést tolnék nagyon magas ismétlétlésszámban, heti 2 gyorsgyaloglással, mindaddig, amíg nem kezdem el látni a kockákat a hasamon, és akkor neki lehet feküdni a normális testépítésnek, és kicsit belőni pontosabban a fehérjét, szénhidrátot
nem kell atomfizikusnak lenni ehhez, csak csinálni kell, és soha többé abba nem hagyni.
2/4 anonim válasza:
Nehéz elhinni, hogy nincs terem 50km-es körzetben. Magyarország nem olyan nagy ország, 50km-en belül mindenhol van legalább egy közepes méretű város, de általában megyeszékhely is, ott pedig biztos van terem is.
3/4 A kérdező kommentje:
Szlovákia mellett lakok,és oda nem igazán lehet menni terembe, és még a közepes méretű városban sincs terem.
2020. máj. 14. 13:57
4/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy mázsával nem igazán kellene már tömegelni, ezért kérdeztem meg, hogy biztos-e.
2020. máj. 14. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!