30 cm kevés húzódzkodórúdnak a faltól?
Figyelt kérdés
Vettem egy Insportline márkájú, falra szerelhető húzodzkodó rudat, amely csak 30cm-re lenne a faltól. Feleségem szerint legalább 50-60cm kellene, különben beütöm a lábamat a falba (a fal felé fordulva), illetve nem tudok a szoba felé fordulva húzódzkodni. Szerintetek felszereljem, vagy vegyek egy másikat inkább?2020. máj. 13. 07:38
A kérdező szavazást indított:
Elég a 30cm, szereld fel
Vegyél másikat
10 szavazat
1/5 anonim válasza:
Elég lehet ha szép formával húzol, de amint elkezdesz fáradni már zavarni fog. Ha van pénz másikra akkor én vennék egy másikat. Ha nincs az se nagyon nagy baj, túlélhető.
2/5 anonim válasza:
Figyelj szerintem asszonynak mondd meg ne üsse az orrát ilyenbe inkább menjen a konyhába aztán süsse meg a bélszínt.
Jó lesz ez szereld fel
3/5 A kérdező kommentje:
A mi családunkban nincs szexizmus, amúgy az asszony történetesen először is sportedző, másodszor is 20 éve edz, illetve e sportrovat egyik legismertebb csaj hozzászólója. Szóval számít a véleménye.
2020. máj. 13. 15:03
5/5 anonim válasza:
Sejtem melyik nőről van szó, kb. amikor írt hozzászólást, azonnal az jött le, na ennek mekkora papucs "faszija" lehet, hát úgy tűnik ráhibáztam :D :D
Ha ennyire ért a dolgokhoz, akkor fogadd meg a tanácsát.
Tudod én azt tettem volna, ha már megvan a húzodzkodó, felb!szom úgy a falra, hogy még a fal is megreped, aztán el kezdek húzodzkodni...
Ha meg súrolja a lábam felveszek hosszúnadrágot aztán cseszek az egészre, csak csinálom.
Azért remélem a nadrágövet nem az asszony hordja XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!