Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzés elöttit ajánlotto...

Milyen edzés elöttit ajánlottok? ( 17éves vagyok és most kezdtem Street Workoutozni)

Figyelt kérdés

2020. máj. 8. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
kávé
2020. máj. 8. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kávé vagy semmi
2020. máj. 8. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
17 evesen, teljesen kezdokent utcai edzeshez nem kell semmi. Ha fejben nem vagy ott alkalmankent igyal egy jo kavet, cukor nelkul.
2020. máj. 8. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmilyet.

Street workouthoz nincs szükséged ilyenekre.

2020. máj. 8. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
A kávét nem szeretem. Energia ital is jó helyette?
2020. máj. 31. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:

aham

bár igazából az is felesleges

2020. máj. 31. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Barmi amiben koffein van. Akar egy koffein tabletta is. Sajat es a kornyezetemben elo emberek tapasztalatai alapjan a kave a legeffektivebb, nem tudom miben mas a stimulans hatasa pl. egy energiaitalhoz vagy koffeintablettahoz kepest azonos koffeintartalom mellett, de nem ugyan az. Egy jo kave felporget, egy energiaitalt meg sem erzek, inkabb elalmosodok utana.
2020. máj. 31. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A kávét nem próbáltam még, de engem a csoki nagyon fel tud pörgetni. Érdemes azt is kipróbálni. Persze csak akkor működik (ahogy a kávé is), ha nem eszel meg alapból minden nap egy táblával.
2020. jún. 1. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!