Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire fontos az étkezés?

Mennyire fontos az étkezés?

Figyelt kérdés
Minden nap szoktam erősíteni/edzeni, hogy egy kicsit izmosabb legyek. Viszont nem tudom hogy ez elég, mert én nem tehetem meg ezeket a mindenféle fehérjés diétákat, mert nekem anyum főz és azt eszem. Egyébként nem vagyok se kövér, se vékony.. Felesleg sincs rajtam szóval fogyni nem akarok semmiképp csak izmosodni.

2020. máj. 3. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Kaja a minden röviden tömören. Fontos a kaja én dolgoztam diákmunkát hogy tudjak enni és edzeni.
2020. máj. 3. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez komoly? :( akkor semmi esélyem sincs.
2020. máj. 3. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyira fontos,hogy attól fejlődsz :DDDDD
2020. máj. 3. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
A testalkatod kb szinte csak attól függ. Fos edzéstervvel is lehet közepesen jó testalkatod, ha fullos a kaja, de szar kajával semmi se leszel.
2020. máj. 3. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Na jó ez egy kicsit elszomorított:(, de hát ez van.. Végülis sejtettem
2020. máj. 3. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azert annyira nem kell komolyan venni ezt a kaja dolgot van egy kaloria kereted es ha ott meg van az 1.6g feherje ttkg akkor ok, es barmit ehetsz
2020. máj. 3. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó jol mondja.Ne sz..d össze magad,hanem kezdj el olvasni az étrendről.Vannak a neten ezzel kapcsolatos ajánlások.Aztán megnézed mit főz a muter,és kiszámolod,hogy mi hiányzik.

És utána azt tudod pótolni.

Nem kell itt rengeteg mindenre gondolni.

Ha már a zsebpénzed elbir némi tejsavó fehérjét,vitaminokat,akkor nem lesz gond.

Miböl építene a kőműves házat,ha nincs tégla,cement,sóder?

A munka nem elég,kellenek hozzá az anyagok.

Na ugye!A tested is építene,csak ugyanúgy kell hozzá építőanyag.

2020. máj. 4. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!