Szteroid kúra után 1 évvel is merevedési probléma, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 22:15
12/20 A kérdező kommentje:
Ennek a versenyfelkészülésnek kb 2 éve
2020. ápr. 26. 15:49
13/20 anonim válasza:
Toltál visszaállítót? Próbálj meg egy tribulus kúrát, az csak növényi eredetű tesztó fokozó. Legalább megfektetted a csajt?
14/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van,nem csináltam visszaállításd szóval az mindenképp lesz,tribulus nagy adagban.
Nem sikerült a lánnyal azóta se találkoznom szóval megérte emiatt kikészülni 2 évig :D
2020. ápr. 26. 20:01
15/20 anonim válasza:
Ha mégse, akkor egy kis HCG szurit szerezz, hátha beinditja a saját termelést. Forma jó lett? Indultál is versenyen aztán?
16/20 A kérdező kommentje:
Igen,indultam és 2.helyezett lettem junior kategóriában
2020. ápr. 26. 20:41
17/20 anonim válasza:
Ne szúrj be semmit, ha ez nem oldja meg akkor menj dokihoz
18/20 A kérdező kommentje:
Igen akkor mindenképp mert vagy lelki eredtű akkor kell pszichológus,ha hormonális akkor pedig endokrinológus.
Mindenkinek ment a pacsi.
2020. ápr. 26. 20:58
19/20 anonim válasza:
A HCG pont erre van "ne szúrd be okoska"
20/20 anonim válasza:
Lol es honnan tudod hogy hormonalis problemaja van? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!