Tari Ádám life time naturál?
2020. ápr. 25. 15:56
11/22 A kérdező kommentje:
Mik azok a látható, jellegzetes maradandó nyomok?
2020. ápr. 25. 21:56
12/22 anonim válasza:
Csak mondom, nem tud natural versenyt nyerni senki koksz nélkül. Ez tény.
13/22 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom.
2020. ápr. 26. 12:03
14/22 anonim válasza:
Koxos, úgy írom hogy én is versenyeztem pár éve, NINCS NATURAL VERSENYZŐ, ja de mégis, volt egy faszi aki sörhassal színpadra állt😂 róla elhiszem, de ki tudja..
15/22 A kérdező kommentje:
Még a sörhasúban se legyél annyira biztos, hogy natúr volt. :D
2020. ápr. 26. 20:10
16/22 anonim válasza:
Nézz meg egy koxos gyúróst és egyből észreveszed. Az arc, váll, mell, haj, bőr, minden látszik a koksz, teljesen mindegy mennyi proviront, arimidexet és társait használsz "védekezés gyanánt". Tari semmit nem használ, és tudtommal nem is versenyez már. Amit megnyert verseny azt hiszem Ausztráliában, ott mindenki naturál volt, nézz meg róla videót. Aki kokszol, annak nem ilyen a fizikuma sem :)
17/22 anonim válasza:
Nem azt írtuk hogy koxol, hanem koxolt! Nem ugyanaz. Amúgy meg a nagy natural Illés Norbi Lénárd Lajos is mind cuccal készülnek
18/22 A kérdező kommentje:
Épp azért tettem fel úgy a kérdést, hogy vajon világ életében naturál volt-e.
2020. ápr. 26. 20:48
19/22 A kérdező kommentje:
És maradandó nyoma nem marad a koxolásnak, kivéve, ha eltorzulsz a növitől, vagy hajlamos vagy az aknéra, és tiszta heg lesz a bőröd.
2020. ápr. 26. 20:49
20/22 anonim válasza:
Mindegy, akkor sem koxolt soha. Nagy kár hogy az itteni régi motorosok közül nem olvassa senki ezt a kérdést, ők is ezt mondanák valószínűleg, mert ők már koxoltak és talán koxolnak most is, így tudják miről beszélnek. De ha te minden áron azt akarod bemesélni magadnak (mert látom hogy erre megy ki az egész) akkor koxolt, tessék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!