Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tari Ádám life time naturál?

Tari Ádám life time naturál?

Figyelt kérdés

Így nézett ki már 18 évesen a srác.

[link]

Állítsa, hogy sosem cuccozott.

2020. ápr. 25. 15:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2020. ápr. 25. 16:25
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból elhiszem, hogy naturál de van pár kép ami miatt kételkedem fene tudja, majd a többiek válaszait megnézzük.
2020. ápr. 25. 17:22
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2020. ápr. 25. 17:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Dehogy is, koxos
2020. ápr. 25. 17:46
 5/22 A kérdező kommentje:

Sokan hiszik róla, hogy világ életében naturál volt, de én nem. Éveket edzettem naturálban én is, és azt is tudom milyen a forma, mikor cucchoz nyúl az ember. Ha a tömeg még hozható is, de azok a kemény, telt izmok és kidudorodó erek, egyértelműen a kox jelei. Mikor ment egy kis propi meg oxa, rövid időn belül magamon is tapasztaltam ezeket. :D Naturálban ezt a hatást sosem keltette a fizikumom, pedig éveket edzettem keményen és oda figyeltem az étrendemre.

Meg ugye profi versenyző volt, mégha "naturál" szövetségnél is.

2020. ápr. 25. 19:02
 6/22 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon durvának látszik a teste, lehet, hogy igazad van kérdező a fene tudja. De az biztos, hogy nem ugyanaz az ő határa meg a tiéd. De lehet, hogy igazad van.
2020. ápr. 25. 19:54
 7/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak az én példámból indulok ki.
2020. ápr. 25. 20:16
 8/22 anonim ***** válasza:

Nem natural.

Hires akar lenni es pont.

2020. ápr. 25. 20:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Én annyira nem értek hozzá, hogy mi a tényleges naturál max. De ha egyértelmű koxos akkor senki sem hiszi el, hogy natty. Ő meg nem egyértelmű koxos szerintem.
2020. ápr. 25. 20:55
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
Ha van ember ebben a sportágban akiről elhiszem hogy naturál, az Tari Ádám. Mindig is naturál volt. Ő az aki tényleg kemény munkával érte el az eredményeit. Plusz aki valaha is kokszolt, függetlenül attól hogy x éve már tiszta, elég jellegzetes látható nyoma marad
2020. ápr. 25. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!