Chris Heria szintű felsőtestet lehet naturálba hozni?
5% testzsír naturálban ennél nagyobb izomtömeggel, ráadásul, a leírtak alapján hosszabb ideig is tartja ezt az általád említat tag... Ez alapján egyértelműen nem naturál.
De ott a lehetőség előttetek, az a biztos, ha ti lesztek annyira kitartóak, hogy nem nyúltok cucchoz, és megpróbáltok ennél (jóval) jobb formát összehozni naturálban. Ha így fogtok tenni, és nem nyúltok idő előtt cucchoz, meglátjátok, hogy igaza volt ennek a baromnak. Én már végig jártam ezt a tévutat, mikor olyan formáról ábrándozik az ember naturálban, amit sosem fog elérni. Aztán lehet azzal jönni, hogy nekem rossz a genetikám, vagy rosszul edzettem, esetleg nem küzdöttem keményen, de ez nincs így. Én naturálban elértem, hogy 200 kilóba guggolja, 220 kilóval felhúzzak és 170 kilóval nyomjak fekve. Ezt gurtni, öv, bandázs,csuklózsorító minden egyéb nélkül, 87 kilós testsúllyal. Ezeket használva még plusz 10-20 kilót hozzáadhatunk.
Egy szó, mint száz, ez a forma már nincs messze a naturál maxtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!