Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A növekedési hormon mennyire...

A növekedési hormon mennyire növeli meg a csontokat és szerveket?

Figyelt kérdés
Én naturál vagyok de érdekel. Tehát a növekedési hormon az ugye megnöveli a csontokat (arc, lábfej, koponya, szerveinket is). Rich Piana csinált egy videót de ő 10 évig tolta és neki már növekedtek ezek a dolgok el is mesélte. De mi van ha valaki csak 3 hónapig nyomja? Ő elkerüli ezeket a nagy mellékhatásokat? Vagy legalábbis nem lesz feltűnő? Van olyan oldal ahol ronda képekkel riogatták az embereket de konkrétan én olyan deformációt nem láttam senkin mint amivel riogattak ott. Lehet úgy elérni vele nagy eredményt, hogy elkerüld ezeket ha rövid ideig (pár hónap) tolod?

2020. ápr. 20. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? A növekedési hormon 18-20 éves korig termelődik, ilyenkor zárulnak le a csontvégek (pl. eléred a max testmagasságod). Ha utána termelődik vagy szedsz ilyeneket, akkor a tested eldeformálódik (pl megnő a kézfejed, orrod stb). Tehát ha már nem vagy növekedési fázisban nem nagyon ajánlom.
2020. ápr. 20. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 10 évig tolta és deformálódott pár mm-t, akkor számold vissza 3 hónap mekkora hatással lenne.
2020. ápr. 20. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Első én a koxolásról beszélek nem a természetesről.
2020. ápr. 20. 22:48
 4/4 Szergej55 ***** válasza:
Valamennyi eredménye lenne, de valószínűleg nem túl sok, mivel így csak nagyon rövid ideig fejtene ki hatást. Mindegy, ilyen megadózisokkal szerintem semmivel nem érdemes kísérletezni, akármennyi időről is legyen szó.
2020. ápr. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!