Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek mennyi időbe telt?

Nektek mennyi időbe telt?

Figyelt kérdés
Tehát tegnaptól elkezdem itthon tornázni a karantén miatt. Félreértés ne essék most is sportolok egyébként versenyszinten kosarazok és előtte versenyszinten karatéztam. Csak annyi hogy van egy kis úszógumim és szeretnék magamnak minél izmosabb hasát. Tudom is milyen feladatokat kell csinálni. Az a kérdésem hogy akinek kocka vagy legalább izmos hasa van mennyi időbe telt ameddig izmos lett diétával együtt, mert tudom h egy kis diéta nélkül az h kockahasat akarok nem sokat ér. Szóval nektek mennyi időbe telt?
2020. ápr. 20. 07:43
 1/3 A kérdező kommentje:
És tudom h mindenkinek más én az a fajta vagyok aki könnyen hízik és elég könnyen fogy is. Tudom h magamon kéne megtapasztalnom de én csak kíváncsi vagyok nektek menyi időbe telt.
2020. ápr. 20. 07:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2020. ápr. 20. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
~25 % testzsirrol 4-5 honap. De ez nagyon sok parameter fuggvenye. 1 honap es fel ev is lehet.
2020. ápr. 20. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!