Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire lenne veszélyes most...

Mennyire lenne veszélyes most egy kúra?

Figyelt kérdés
Csak az írjon aki a kérdésre érdemleges választ ad. Mennyire lenne most veszélyes egy propi kúra? Ugye a kémia felnyomja a vérnyomást most a vírusra való tekintettel mennyire lenne ez veszélyes?
2020. ápr. 17. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szteroid rontja az immunrendszered és mint írtad a vérnyomást is felviszi. Fogalmam sincs, hogy ha propit nyomsz akkor mennyivel nőne meg a halálozási esélyed. A másik meg, hogy hol edzenél mellé? A termek bezártak és ha nyitva lennének sem lenne szabad elmenni. Szóval alapból veszélyes most még jobban az lenne, már ha elkapnád, viszont mivel annyira edzeni sem lehet az is gyengíti az eredményt. Sztem várd meg a vírus végét és ha nagyon akarod akkor kellene. Naturálban is lehet edzeni addig. Én évek óta naturál vagyok, tudom, hogy szívás.
2020. ápr. 17. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A 44% -ka elllére nem ír hülyeséget.

En nem kockaztatnam meg

2020. ápr. 17. 23:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2020. ápr. 18. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem azért nem kezdenék kúrába mert "jaj csoronavírus" mert aki kokszol az eleve sokkal nagyobbat kockáztat mint egy kis köhögés. Hanem mert egyrészt kevés terem van csak nyitva, azok is csak 3ig, tehát hétköznap én pl esélytelen hogy terembe jussak, terem nélkül meg hülyeség kokszolni. Másrészt (bár ezt biztosan nem tudom mert a "beszerzőmmel régóta nem beszéltem) most nem biztos hogy olyan könnyű viszonylag minőségi cucchoz jutni mint korábban. Erre az iparra is hathat a járvány okozta gazdasági nehézség,nem tudom :)
2020. ápr. 18. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem tolnám, régen mikor koxoltam, mindig benyaltam vmi betegséget a kúra közben vagy után, immunrendszert hazavágja hiába tolod a vitaminokat
2020. ápr. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!