Nagy mellizmokat lehet otthoni edzéssel növeszteni?
Az otthoni edzés általában a karjaimon, és a hasamon látszik meg a leginkább. Előbbi növekszik, utóbbi kockásodik, ez szemmel látszik.
A mellizmon nagyon kevésbé látszik meg bármiféle változás is. Úgy értem, hogy a mellkasomat több havi fekvőzés után is úgy lehet leírni, hogy a mellkas közepén sovány, szinte csontos, oldalán van csak növekedés, a karok mellett.
Persze mind láttunk már kigyúrt, nagy mellizmokat, amik úgy néznek ki, mintha 2 nagy tányért egymás mellé tennél. Ez nem eléggé nincs így, a mellizmom közepe táján nem igazán tudok fejlődést elérni, ami eléggé rontja az összképet.
Ezért gondoltam, hogy felteszem itt ezt a kérdést, mert én úgy látom, a fekvőtámaszaim leginkább karra, hasra, és a mellozmom szélére mennek (tehát a kar ahogy csatlakozik a mellkasba, ott szélen).
Van rá esetleg mód, hogy itthoni edzéssel növeljem a mellizmom teljes méretét, és nem csak ott a szélét?
(Elég gagyi kérdésnek tűnhet, de hát én ebben tudatlan vagyok.)
Kisebb trükkökkel megtámadhatod a mellizmod többi részét is. Pl. fekvőtámaszok emelt lábbal (mondjuk felteszed a lábfejedet a kanapéra), egykezes fekvők, tárogatás kézi súlyzóval.
De ahogy az első írta, ha meg akarod állítani a melleden a feles poharat, akkor rendes fekvenyomó pad és kétkezes rúd kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!