Honnan kerül elő ez a sok tudatlan ember, amikor sportról van szó?
Nemrég láttam egy videót face-n, amin Hafthor emelgette a feleségét, házi edzés gyanánt. Na most nem kell hozzá sok ész, hogy az ember levágja, hogy az egész videó csak poén. Erre milyen kommentek érkeztek alá?
- "Bezzeg ha betonoznia/ásnia/kapálnia kéne nálam, 20 perc alatt kifulladna"
- "Hasra is edzhetne mert dagadt"
- Ránézésre 160*160as méretekkel rendelkező hölgy: "Miért nem egy nehezebb hölgyet emelget, engem biztos nemtudna így emelgetni"
- Sanyibá a TSZ-ből: "Na a tablettás jött mutogatnia magát és a felfújt izmait"
Kérdem én: Mi a ****? Honnan kerül elő ez a sok proli? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy 1., Az emberek még a mai napig jönnek ezzel a bezzeg ha betonozni/ásnia kellene stb. f**zsággal, mintha a betonozás lenne a világ leg-életbevágóbb dolga, aki arra nem képes, az nem is ember. Tehát az orvosok, jogászok, kutatók illetve akiknek magasabb IQ szint jutott, mind nullák... Meg amúgyis, mi köze van a betonozásnak az erősember sporthoz?....
2., Disznósajtként reinkarnálódott, életébe sosem edzett hölgy próbálja leoltani Hafthor-t és a feleségét... Könyörgöm, miért?
3., Sanyibá és a felfújt izmok: 2020-at írunk, minden szükséges tudás elérhető a neten ahhoz, hogy megértsük az izmok definícióját... Illetve azt, hogy hogyan működik a testépítés, strongman, vagy egyéb sportok. Még az is , hogy a szteroidok valójában hogyan is működnek...Vagy maga az emberi test.
Tehát, lerövidítve: Miért kell odaböfögni egy adott tartalomhoz minden fa**ságot? Főleg úgy, hogy nem is értünk az adott dologhoz? Mikor világosodunk már meg?
(És azt hozzátenném az egészhez, hogy mindenféle arrogancia nélkül mondom ezt az egészet, és minden tiszteletem azoké a fizikai melósoké, akik keményen dolgoznak, és nem proli módjára viselkednek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!