Hol tudnék olcsón súlyzótárcsát venni?
Használtan, vagy ugyan úgy, használt oldalról, de olyan emberektől, akik készítenek akár megrenderelésre is neked. Persze ne legyenek nagy elvárásaid, általában ezek a tárcsák egyszerű vashengerek, közepén egy lyukkal, de hacsak nem teremtulajdonos vagy, akkor szerintem tökéletesen megfelelnek. Körbe kell nézni, biztos találsz majd valami jót.
Én itt Szlovákiában 80cent-1,50€/kgonkénti árral láttam.
Én rendeltem már a gorilla equipmenttől. Először én is hezitáltam, hogy rendeljek-e onnan, mert kicsit furcsának, igénytelennek tűnt a weboldal, de végül minden rendben volt. Időben viszont sok volt, mire megérkezett hozzám a súlyzókészlet amit rendeltem.
Az áruszállítást ha jól tudom nem befolyásolja ez az egész koronavírus dolog, de attól még lehet, hogy több idő, mire megkapod a cuccod. Nekem külföldről jött a cuccom, ezért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!