Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy fogjátok kibírni, ha a...

Hogy fogjátok kibírni, ha a nem edzhettek, bezárnak a termek a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
Én nem fogom bírni

2020. márc. 15. 19:16
1 2 3
 11/25 Lazy Lover ***** válasza:
Nővérem kondi termeket takarított kB az összes bezárt....
2020. márc. 15. 21:10
 12/25 A kérdező kommentje:
Zala megyében élek.Itt 4000 a havi bérletem.Tavaly 3500 volt de januártól drágították
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég gagyi módon: fekvőtámasz, húzódzkodás, vádlizás lépcsőn, ilyesmik.

Amúgy az egyik csaj haverom sem tudott lejönni magánjellegű gondok miatt több, mint 2 hónapig. Azt mondta, hogy higgyem el, hogy csak az első két hét a nehéz, amikor megőrül az ember, hogy nem edz, aztán meg visszatunyul az átlagember szintjére, és már nem is érdekli. :D

14/25 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés, otthonra fekpad, súlyok. Nem is nagyon kell több.
2020. márc. 16. 08:14
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

En vettem otthonra ketto 30kg-ig pakolhato egykezes sulyzot. Meg lehet veszek hozza 2-2 darab 5 kilos tarcsat. Ezzel lehet evezni, fureszelni, fekvenyomni, padlorol nyomni, vallbol nyomni, oldalemelni, bicepre-tricepszre barmit. Tovabba lehet csinalni fekvotamasz variaciokat, egy szeken hatso tolodzkodast (akar sulyzot az oledbe rakva), konyhapult vagy asztal alatt invertalt evezes, vadlira egylabas allo vadli magas ismetlessel. Igazabol labra is lehet edzeni, a guggolasbol felugras jo durrantos gyakorlat, egykezes sulyzoval kitores, tovabba meg lehet tanulni az egy labas guggolast. Ha vagy 80kg es oledbe veszel egy 30kgos kezi sulyzot, az mar nagysagrendben hasonlo terhelest ad, mint egy 140kg-os guggolas. De elso hetekben suly nelkul is boven eleg lesz, akkor is ha 180-al szeriazol. Azoknal a gyakorlatoknal pedig ahol keves a 20-30-40 kg, most nem a szokasos ismetlessel dolgozol, hanem 15-20 ismetlesrol kezdesz. Vagy elofarasztod a mellizmot 3*30 fekvovel, utana 30-35kg-al 8-10 ismetleses sorozatokat tudsz vegezni. Merev labu felhuzast is lehet csinalni ketto 20-30-40 kg-os egykezessel, ha elofarasztasz 4 sor egylabas guggolassal, akkor is eleg ez a suly ha elotte 150-180kg-al csinaltad.

Fel kell fogni egy kis verfrissitesnek, meg lehet hasznos is lesz. Nem kell megijedni ha 2 honapig nem tudsz teremben edzeni, legyetek kreativok.

2020. márc. 16. 10:59
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis kertetek, ültessetek valamiket hogy ne kelljen majd annyit boltba járni, és egy lábas guggolásokkal közlekedjetek az ágyások mellett :) Kaja+edzés egyben
2020. márc. 16. 12:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Mire mész egykezessel meg fekpaddal?Guggolni kell
2020. márc. 16. 13:10
 18/25 A kérdező kommentje:
Panelban lakoo,nincs kert
2020. márc. 16. 13:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Elobb irtam le. Fogalmad sincs az edzes mechanizmusarol kerdezo, latszik a megnyilvanusaidbol. Nem csak a 120 kiloval pumpalok a fekpadon meg 200-al nyomom a felismetleses guggolast fele edzes letezik.
2020. márc. 16. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:

17# Nem kell erőkeret, azon kívűl bármire találsz alternatív edzést.

Pl.: 90kg vagyok. Most próbáltam ki kíváncsiságból handstand pushupot váll edzésre.

Szabályosan alig tudtam megcsinálni 6 dbot.

Tudsz normálisan edzeni, hanem csak vagy +30% testzsírú elhízott aki nem tud a saját testsúlyával dolgozni, mert túl megerőltető.

Bár még akkor is.

Ha meg kifejezetten jó állóképességed van, akkor mindent tudsz nehezíteni. Pl.: Ha nekem handstand pushupban nem lenne elég a testsúlyom még puszban magamra tudnék rakni akár 20-30kgot is táskával + itthoni súlyokkal.

Szóval olyan nincs hogy nem tudsz edzeni.

Ez szintentartás.

Lábra meg ott van a kitörés és a pistol squat meg ilyenek.

(Kitöréshez persze súlyzók, amiket ahogy már leírtad decatlonban tudsz venni)

Ha van 2 kézi súlyzód, plusz tárcsákból (amit kézire tudsz rakni) kb 30-40 kg akkor bármit megtudsz csinálni.

2020. márc. 16. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!