Szerintetek is Tari Ádám a király, a natural világbajnok? Remélem egyszer még testépítő kategóriában is látjuk a színpadon, és ott is világbajnok lesz, mondjuk Mr. Universe, de lehetne ő az egyedüli natural aki Mr olimpia színpadon állna.
Figyelt kérdés
Még képet is tettem fel a plafonra motivációnak, hogy minden reggel őt lássam. Ő egy igazi testépítő géniusz, a genetikája páratlan, sok ember koxxal se néz ki úgy mint ő, sok irigy meg lekoxosozza állandóan2020. márc. 7. 21:26
11/15 A kérdező kommentje:
Ugyan kérem, ő egy leendő Mr olimpia bajnok, Kökény Béla, Kiss Jenő, Németh Pisti elbújhat mellette, tudásban fel sem érnek a szintjére😂 Vagy pont fordítva? 😬💩😹
2020. márc. 8. 13:48
12/15 AnonimAthlet válasza:
Jézusom 😂😂😂
Látom mennyire nem érzik a válaszoló az iróniát..., 😂😂
13/15 anonim válasza:
Lehet maga Tari Ádám tette fel a kérdést. 😂😂😂
14/15 A kérdező kommentje:
Na az már tényleg beteg lenne😂
2020. máj. 31. 12:40
15/15 anonim válasza:
Nőket azert erdekli ez a srac mert a Tari Adam gazdag marmint a szulei. Ha nekem lenne ennyi penzem es nem dolgoznek ugyanugy edzenek hogy ne unjam magam halalra de kivancsi vagyok hogy kibirna 20 napot napi 8 oraban kint a mezon fizikai munkat vegezne mert erdekes modon sok testepito nem birja csak emelgetni a sulyokat es pozolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!