Testépítők immunrendszere valóban jóval erősebb és akár egy ebolát vagy koronavírust is tünetmentesen kidob magából?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 21:27
11/22 anonim válasza:
En orulok neki,hogy beteg vagyok evi ketszer. Dogles az agyban es vegre azt csinaloksmit akarok,internet,sorotzatok,filmek,imadom!
12/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, de az olasz csávó, aki legelőször megkapta ott, állítólag nagy sportember volt....
13/22 anonim válasza:
Az olasz csávó egy 69 éves tata.
15/22 anonim válasza:
Koronavírust, meg az ebolát ne hasonlítgassuk...
Ha az ebola így terjedne, az hatalmas nagy baj lenne, nem #maradjotthon hesteg menne, hanem a #maradjéletben...
16/22 anonim válasza:
Az a gond ezzel hogy a vírus nem súlyzó és nem felemelni kell, ráadásul pehelysúlyú, úgyhogy nagyon sokat nem ér az ha valaki súlyokkal meg tud küzdeni. De azért jó ha van egy alap állóképesség.
17/22 anonim válasza:
Én egy covidos testépítőről se hallottam tehát igaz lehet az állítás.
18/22 anonim válasza:
Én meg covidos birkapasztorról...
19/22 anonim válasza:
Az olasz sportoló, aki elsőként elkapta nem 69 hanem 37 éves.
20/22 anonim válasza:
Igen, így van! A testépítő olyan egészségesek, hogy ők semmit nem kapnak el, így nem is halnak meg soha! (Csak ezt nem mondják meg a többieknek, mert akkor mindenki edzene, és tele lennének az edzőtermek.) Pl. ha lemész egy edzőterembe ott 20-30-40 évesnek kinéző embereket látsz pedig igazából már vagy 400-500 évesek ez is azt bizonyítja hogy a testépítés milyen egészséges hogy ennyi idősen is ilyen jól tartják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!