Ilyen gyengye izomzatott hogy lehetne fejleszteni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 184 centi 76 kilo egy éve még csak 63 kilo voltam szóval viszonylag sokat hiztam.
Sajnos kondi terembe nincs lehetőségem menni milyen gyakorlatokal tudnák valami minimális izomzatott magamra szedni ,hogy póló nélkül ne úgy nézek ki mint egy palcika?
2020. márc. 5. 17:33
1/17 anonim válasza:
Nem gyenge izomzat az, hanem egyszerűen csak nem volt oka a testednek izmot építeni.
Van lehetőséged esetleg kézisúlyok vásárlására?
2/17 anonim válasza:
Egyél több kalóriát és fehérjét (csirkemell, mogyoró, natúr fehérjepor), csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat mint például fekvőtámasz, guggolás. A neten találsz csomó ilyen gyakorlatot, videót, leírást. Kezdésnek ez bőven elég szerintem.
3/17 A kérdező kommentje:
Hát pénzem nem nagyon van szóval első sorban saját testel való gyakorlatok lennenek jók.
Azzokal mennyi időn belül lenne látható változás?
2020. márc. 5. 18:12
4/17 anonim válasza:
184cm és 76kg vagy ezen a képen? Jól mér a mérleged?
5/17 anonim válasza:
Ezen a képen biztos nem 76 kg vagy, én 185 cm-hez vagyok 79kg és sokkal testesebb vagyok
6/17 A kérdező kommentje:
Sulib lett mérve 2 különbözővel is.
2020. márc. 5. 20:35
7/17 A kérdező kommentje:
Haverom 196 centihez 80 kilo esmeg veznabb mint ej szóval reális
2020. márc. 5. 20:45
8/17 anonim válasza:
Fél év alatt látható változás lenne mondjuk csinálnál 3×10 fekvőt 3×5 húzódzkodást felülést 5×20at gugolást 5×10et és mindig növelhetnéd 5ösével ha már könnyű
9/17 anonim válasza:
Mellkasod kerülete, bicepszed hány cm?
10/17 A kérdező kommentje:
Most nincs kéznél mérőszalag holnap keritek egyet de a melkasam 68cm.
Bicepszem meg csontból es bőrbol all
2020. márc. 5. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!