Budapesten van olyan terem, ahová nem engednek be edzőket?
Üdv!
A sokadik (kb 6-10) incidensem volt már edzőkkel a konditerembe. Volt, ahol szimplán kinéztek, de volt ahol gyűlölködve, lenézve figyeltek. Volt ahol odajöttem a kerethez, amit használtam és próbáltak sürgetni mikor végzek, majd mikor végeztem és szóltam neki hogy kész vagyok, már nem is akart odajönni a kerethez.
Volt, hogy csak simán elrakták a súlyt, amiket használtam, amikor épp triszetteztem más részein a teremnek. Volt ahol kinyitottam az ablakot 5 percre és rám szóltak, hogy fűtenek (kb 25 fok volt és állott levegő a teremben).
Számtalan ilyen eset van és ha lemegyek ez napi szintű problémákat generál és csakis az edzőkkel van ilyen gondom. Az átlag edzők nem kötekednek és a recisek sem.
Budán vagy Pesten van kimondottan olyan terem, ahová tilos edzőknek bemenni és edzéseket tartani?
Esetleg egy közös edzés is érdekel, ha valaki szeretné növelni a robbanékony erejét, nem a tipikus gyúrós gyakorlatokkal, hanem valami egyedivel, közösen.
Írj rám, ha gondolod.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!