Ilyen rövid idő alatt, hogy tudott megvastagodni a combom?
Még csak 2 hónapja végzek súlyzós edzéseket, nem használok azért nagy súlyokat.
Korábban sose sportoltam, 176 cm 62 kg vagyok, sajnos a centiket nem mértem.
Mikor elkezdtem 57 kg voltam, de akkor le voltam fogyva betegség miatt és semmit sem ettem..
Étrendemen változtattam, azzal nekem hinném gond lenne.
A sárga kapszula könyvben említ olyat, hogy lehet úgy tűnhet vastagodott de nem is így van. Bár szeretnék kerek feneket de a combomon is meglátszik és így nem tetszik..
Más is volt így??
Neked aztán jó megkeseredett életed lehet, mindenhova oda írsz valami bántó dolgot.
Inkább foglald el magad valami hasznossal, mert azzal, hogy ezt és hasonlókat írsz nem lesz boldogabb életed!
1. 2 hónap alatt minimális változást láthatsz
2. "nem használok azért nagy súlyokat": hagyjuk
3. ha tömegelnél hosszabb ideig, akkor vastagabb lenne
4. "Bár szeretnék kerek feneket de a combomon is meglátszik és így nem tetszik": akkor felejtsd el az egészet
176cm-re hogy lenne valaki lombrágó ???
Amugy meg hallgass rám, kislány: ha edzel és nem zsírosodsz, akkor bármennyire is keményen nyomod,soha nem lesz olyan vastag a combod, ami ne lenne szép !
Valószínűleg csak beképzeled magadnak amugy ezt a történetet.
Csak egy dolog segít ezen: mérni kell szépen és tényszerűen, az megmutatja pontosan, hogyan is változik ;)
Köszönöm a válaszod utolsó!!!
Igen magas vagyok, sajnos ez van nem tehetek róla, ez az illető mindenhova ír nekem valami bántó dolgot, kicsit felment a cukrom. Nagyon zavarhatja a magas emberek létezése vagy nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!