Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyhogy a profi harcosok nem...

Hogyhogy a profi harcosok nem nagy darabok?

Figyelt kérdés

Szeretnék profi utcai bunyós lenni, és hát én sem vagyok valami nagydarab, inkább szálkásabb.

Nézegttem az UFC ketrecharcosokat is és hát sok közülök egy teljesen átlagos szálkás kondis testalkat

Harcnál előnyebb inkább egy normál izomzat mint kétajtós szekrénynek lenni?

2020. febr. 20. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A többlet súly leterhelő lassít .
2020. febr. 20. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
És mondjuk valaki belémköt utcán azert ott nem 10 perces harcok vanak. Ott nem előny ha valaki nagyobb darab?
2020. febr. 20. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Nagyobb izomtömeg több oxigént igényel. Az előnyösebb mindig a konkrét szituáción műlik.
2020. febr. 20. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
85 kilósok általában a legjobbak, mert azok már erősek, de még gyorsak is egyben. átlagot nézve
2020. febr. 20. 14:54
 5/6 MadSeal ***** válasza:
100%
Felesleges, mert úgyis a saját súlycsoportoddal versenyzel. Most ha az ember évekig küzdősportol, és beáll a súlya egy adott kgra, akkor nem éri meg túl sokat emelni. Egy jó poweres, robbanékony programot persze érdemes elkezdeni, ami járni fog néhány plusz kgal, de ez az elején akár megduplázhatja az ember erejét is, ami elég hasznos dolog, de túl nagy hangsúlyt nem érdemes bele fektetni, mert hosszútávon belassíthat. Persze ez versenyszinten, mint mondtam a súlykategóriák miatt. A valóságban valszeg bármelyik nehézsúlyú UFC ketrecharcos meg tudná verni a nála 20-30 kgal könnyebb bajnokot.
2020. febr. 21. 02:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne nagyon legyenek illúzióid. Az UFC - ben súlycsoportok vannak. Egymással azonos súlyú emberek küzdenek. Régen, amikor még nem voltak súlycsoportok a nagyobb harcosok domináltak.
2020. febr. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!