Massive Mass valaki használta esetleg fehérje port most vettem vélemény valakinek jó vagy inkább más?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 14:47
1/2 A kérdező kommentje:
Massiv mass
2020. febr. 20. 22:50
2/2 anonim válasza:
19 vagyok, 2,5 éve edzem. Szerintem egyél rendesen. Teljesen természetesen is lehet tömeget növelni vagy épp szálkásítani. Megfelelő élelmiszerismerettel. Nem szükséges se fehérje por se tömegnövelő. Telepakol cukorral és a többi egészségtelen összetevőjéről nem is beszélve. Nekik biznisz az hogy te elhiszed, hogy ezeket kell használni, hogy eredményes legyél ugyan úgy mint a konditerem. Eladjàk neked a saját tested edzési jogát azzal manipulálva reklámokból, “példaképektől” ezt látod, hogy ha fizetsz akkor majd úgy nézel ki mint ők mert konditerembe kell menni meg tápkiegezni, hogy úgy nézz ki. Nagy hazugság. Olvass egy kis történelmet a testedzésről. Én azt gondolom, hogy a tápkiegek erősen túlnyomó része egy átverés. Én semmiképp sem ajánlom de a te döntésed mire költesz ki rengeteg pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!